No niin, aim bäk - mikäli kukaan on kaivannut. Kiirusta ja kipeää on pidellyt.

Pe lähdettiin kohti Helsinkiä kun oltiin ensin pojat viety papalle. Koska vasta viiden jälkeen oltiin kirjauduttu hotelliin, ei siinä juuri ostosteluaikaa jäänyt.
Ekaksi piti siis mennä Tokyokaniin :D Ihan suosikkikauppa.
Sitten arvoin Hobby Pointin ja Sinellin välillä (joka voitti). Kaveri kun ei ole mikään shoppausihminen, vaikka naisimmeinen onkin, ei passannut enää muualle sinkoilla. 
No enivei, pientä ostosta tein, mutten kuitenkaan ainuttakaan leimasinta, koska niitä suunnittelin ostavani su Leimailutaivaasta.
Myöhemmin suunnattiin Kaapelitehtaalle tatuointimessuille. Oli erittäin kiva ilta.

La oli vuorossa Expo-messut Messukeskuksessa. Sieltä Ikean kautta kotiin, koska kaveripariskunnalla oli synttäreille meno.
Pojat haettiin papalta ja ilta meni sunnuntain reissuun valmistautuen. Tässä kortti, jonka silloin tein.

Sitten... tuli sunnuntaiaamu. Ja niin kova selkäkipu, ettei puhettakaan minnekään lähdöstä HuutoItku
Se reistasi pahasti jo la messuilta lähtiessä, mutten silloin antanut sen häiritä. No, nyt se sitten häiritsi. Pahasti. Mahtavaa.
Melkein sitten se pv menikin maatessa. Kortin tein Materiaalivaihdon jutuista (kuva kyseisen vaihdon postauksessa - eilisen kortti myös).

Eilinenkin meni melkein maaten, mutta lähinnä siksi kun nukahtelin koko ajan. En vaan millään pysynyt hereillä. Ja vatsassa mylläsi tosi pahasti.
Meinasin nukahtaa mm. keittiössä seisoaltani kun lapselle nakkeja pistin keittymään. Sehän se olisi vieressä istunutta ukkoa hauskuuttanut, jos olisin pötkähtänyt suorin vartaloin lattialle :D

Nuorempi poika sai vissiin la serkultaan noro-viruksen; oli la illalla vain haamu itsestään ja su yöllä oksensi runsaasti :P
Voisihan sitä olettaa, että mulla(kin) oli se, mutta erilaisena vain. Yleensä kun olen kipeä, ei silmät meinaa pysyä auki millään. En välttämättä ole kuitenkaan uninen/väsynyt aina, silmät vaan ei jaksa olla auki :O