Blogimme nappi # 10 - Sande's sketch.
Olemme hiukan muokanneet haastettamme ja nyt ei korttien tarvitse enää olla niin tiukasti pelkkää vintagea. Muutos johtuu mm. siitä syystä, että itsekään emme ole pystyneet tässä täysin pitäytymään, johtuen joistakin sponsoreiden materiaaleista.
Useat sponsorimme sponsoroivat monia muitakin haasteita ja useimpia niistä ei ole rajattu tiettyyn tyyliin kuten me olemme olleet tähän saakka. Tästä syystä saamme mm. digikuvat samalla periaattella kuin muutkin emmekä voi olettaa, että sponsorimme muistaa, että meille "pitäisi" laittaa vain vintageen sopivia juttuja.
Ja mikäli alkaisimme tätä sponsoreilta vaatia tai karsisimme sponsoreita tyylin mukaan (kuten on jo ehdotettu), saisimme tyytyä melko pieneen sponsorijoukkoon ja palkinnottomiin haasteisiin.
Olemme tätä koettaneet jo aiemminkin selittää ja toivoneet ymmärrystä osallistujilta, mutta ihan kaikilta se näköjään ei onnistu - mikä ainakin itseäni hiukan hämmästyttää, sillä kortteiluahan tämä vain on. Ei tästä luultavasti kenenkään elämä ole kiinni ja ilollahan tätä kuuluisi tehdä.
Ainakin me DT:ssä olemme kovasti innoissamme tätä tehneet ja koettaneet parhaamme mukaan saada vintagea jokaiseen kuvaan - aina siinä kuitenkaan täysin onnistumatta. Siispä yleisen tyytymättömyyden takia ja ilon ylläpitämisen vuoksi olemme päätyneet haasteen muokkaamiseen. Vintage on siis yhä se pääasia, mutta mukana kulkee nyt vähän muutakin eli pelkkää vintagea ei tarvitse korttiin rutistaa.
Ja vielä huomautan, että nämä ovat vain omia mietteitäni omassa blogissani. En siis puhu muun ryhmän puolesta (siis mikäli joku kokee tulleensa arvostelluksi tämän vuodatuksen takia). Olen vain hiukan ymmälläni ja pettynyt nuivasta suhtautumisesta ja ymmärryksen puutteesta, jota on haasteemme tiimoilta ilmaantunut. Parhaamme me teemme ja toivomme, että myös haasteeseen osallistujilla on kivaa (ja tämän sanon kaikkien puolesta).
Toivottavasti muutos miellyttää ja helpottaa askartelua :)
 
Change Settings

Our sponsors for this challenge are

Sorry they're without links since I can't seem to link anything :P