Kello ei ollut vielä kymmentäkään tänä aamuna kun tuntui, että oli jo melkoisen vauhdikas aamu ollut. Eikä siihen tarvittu muuta kuin postia ja puhelinsoitto.
Elikkäs ensin vähän postia, tässä ekasta kuoresta tulleet ihanuudet:

1620361.jpg

Kasveja, Duploja, ämpäri, hollannikkaat, hattu, leipää, maissia ja raparperia. Toiset ne osaa (ja huokaus) ja toiset ne vaan ihastelee... Kaiken tämän sain kolmella pikkuisella Raamatulla, jotka Jatalle aiemmin tein :) Monenlaista aivan ihanaa miniä löytyy Jatan tekemänä Lunaliinusta.

Toisessa kuoressa oli korttipohjia ja leimasimia, kolmannessa leimasimia. Niitä voi ihastella tuolla Leimailu-sivulla.

Niin ja sitten soitti täti: serkkulikka oli aamulla kuuden jälkeen saanut toisen pojan. Isoveli kyllä aiemmin ilmoitti, että sieltä tulee sisko - tai sitten molemmat. Paineet oli siis kovat, mutta nyt kun tilaus meni hiukan pieleen niin toivottavasti surku meni ohi kun poika varmaankin heti veikan näki, koska vauva syntyi kotona. Ei tarkoituksella, mutta ilmeisesti eivät ehtineet lähteä / päässeet enää lähtemään sairaalaan vaan ambulanssihenkilökunnan soittivat apuun. Nyt ovat (varmaan koko porukka mummoa myöten) jo sairaalassa. Paljosti onnea siis Vantaalle, toinenkin mummo sinne karauttaa tänään töiden jälkeen.