Tuossa vähän aikaa sitten hankin ProMarkereita useamman paketin kerralla, mm. Aqua-semmoiset. Aiemmin olin jo ostanut akvarellikyniä ja viime viikolla Helsingissä käydessäni löysin Akateemisesta Derwentin AquaTone-kynät (12 kpl:n setti). Niitä(kin) oli Maiju blogissaan kehunut (ja mitä taitavat edellä sitä minä apinana perässä...). Tuubiin ja Temperaan olin suuntaamassa, mutta onneksi ekaksi kävin tuolla kirjakaupassa ja värit sieltä ostin. Olivat hiukan halvemmat siellä nääs.
Pitkään fundeerasin muutaman setin välillä (jotka ovat nyt ostoslistalla - pitkällä tähtäimellä), mutta kun näitä oli kehuttu niin pitihän se saada... Ja monia muita värejä löytyy täältä meiltäkin, mutta näitä ei :/
Siskon juur nakitin muutaman lisävärin hakemaan kun on tännepäin tulossa vapuksi (neito asuu Helsingissä siis).
Itse olen kyllä aamulla Ikeaan taas matkalla, mutta en viitsi peräkärryn kanssa Helsinkiin asti porhaltaa. Kunhan pääsen edes Ikeaan asti.
Tosin voisinhan kärryn jättää veljelle tai serkulle siellä Vantaalla ja kipaista Helsinkiin värejä hakemaan... Tosin sitten pitäisi käydä monessa muussakin paikassa... Ehkäpä jätän väliin tällä kertaa. Mutta on se kuitenkin siinä kohdassa jo niin lähellä...

Laitan sitten pari kuvaa tästä nykyisestä kauhujen nurkasta ja sitten siitä uudesta, jonka siirrän tuonne vastapäiseen kulmaan (missä tämäkin härveli ennen oli). Niistä ehkä joku tarkkasilmäinen huomaa, miksi olen ollut melkein totaalisessa askarruslukossa (varsinkin viimeisimmän viikon).
Niin juu siis kun olen sinne Ikeaan lähdössä uusia kaluja hakemaan. Saan ne synttärilahjaksi ukolta. Vaihtelua vaatekauppojen lahjakortteihin :)

Meitin oli tarkoitus yhdessä lähteä, mutta kun ei se ukko-kumma mielellään lähde ja aikaahan ei sillä olis yhtään (paperitöitä pitäisi nytkin tehdä, mutta nukahti), joten taas kun hermo paloi tippuileviin tavaroihin (mm. puolet mun paperikukista on tuolla soffan takana) niin päätin lähteä issesseni.
Ja Ikeaan siksi, että en viitsi nyt hankkia mitään suuremmin arvokasta, koska sitten kun tähän kerrokseen iskee remontti (toivottavasti ennenkuin ollaan eläkkeellä...), ei tiedä miten kalujen sitten käy.

Ja näin sitä päästiin täysin pois asiasta... Näitä mun piti esitellä - eli juur värittämiäni kuvia (vaihdoissa saatuja) uusilla väreilläni. Ja ihan ekaa kertaa näitä kokeilin - ja värittelyä melkein muutekin - siksi esim. valokohdat ja varjot on hiukkasen miten sattuu...
Kyllä havaitsin taas, että muka niinkin helppo ja lasten puuhaksi monenkin mieltämä tekeminen kuin värittäminen on melkoinen taidelaji jo itsessään. Vaatii harjoittelua. Ja runsaasti.

1499093.jpg

AquaProMarkerit, iho akvarellivärit

1499094.jpg

Akvarellivärit ja Markerit - iho ja kasvot meni keturalleen; silmät ja suu on kamalat ja kasvojen pitäisi olla melko valkoiset

1499095.jpg

Akvarellit ja Markerit - jokin tässä mättää, mutten oikein tiedä mikä (paitsi yksi liian isoksi mennyt mansikka)

1499096.jpg

AquaTonet