Uusia tuulia puhaltelee. Eli täältä löysin ilmeisesti ranskalaista alkuperää olevan ISMAKI challenges -jutun (apuva, mitä tuo challenge olikaan suomeksi...?!).
Joka viikon ma tulee uusi ennalta määrätty korttimalli + vaihtoehto. Kortin koon ja ja tyylin saa itse valita, ns. pohjakaava on kuitenkin valmiiksi määritelty. Tai ainakin näin asian ymmärsin.
Muutama pv meni asiaa pyöritellessä, kunnes idea iski. Tosin kortista tuli ihan taas vaihteeksi ei niin yhtään semmoinen kuin piti >:(
Ihan kun ei ollut semmoista paperia kuin idea olisi vaatinut :(
Niin ja koska en ollut varma, voiko käyttää muita kuvia kuin leimasellaisia, ei kuvakaan ole aivan alkuidean mukainen. Ilmeisesti ei sitten kuitenkaan vaadita leimakuvan käyttöä (kun muita kortteja tuolta katselin). Kiva. Tosin tähän haasteeseen voi osallistua niin monella kortilla kuin tahtoo ja vaikka viikkojenkin päästä (vaikka uusiakin koko ajan tulee). Mutta eniveis, tämmöinen anemia-tapaus taas tällä kertaa (ja luonnollisesti ATC-koossa):

1198750.jpg

Kortin kaava on seuraavanlainen:

IMKS1.jpg

Jotenkin taitaa tuo blogi/sitä pitävät immeiset kaiketi liittyä Magnolioihin, mutta kurkatkaa itse (mun lontoo tuntuu olevan melkoisen ruosteessa ja/tai sitten multa on taas jäänyt jotain vahvasti väliin).