Pieni paussi taas tähän väliin. Muutama pv ollaan nyt vihdoin huoneita ja huonekaluja veivailtu. Ke saatiin aikuisten sängyt alakertaan tähän olkkarin viereen. Siinä on nyt meitin makkari jonkin aikaa.
Ruuhkaa sängyssä oli heti.

1131854.jpg

Siitä tuli oitis panda- ja pinhviiniparkki.

Eilen pistettiin ekaa huonetta kuntoon (yläkerrassa), jotta saatiin tänään toista huonetta kuntoon. Nyt on pojilla omat huoneet ja mulla jälleen tulehtunut olkapää.
Joitakin vuosia sitten se yhdessä melko paskamaisessa duunissa (liikerata oli ilmeisen väärä ja myös väärään korkeuteen) kipeytyi ja sitten pari kertaa tulehtui. Nyt sitten aina silloin tällöin vaiva muistuttaa itsestään.
Joitakin hommia se estääkin ihan tehokkaasti: pari vuotta sitten aloin käydä kovasti jumpalla ja yksi suosikeistani oli body combat. Karmaisevan rankkaa (tolkutonta pomppimista, potkimista, lyömistä yms. nonstoppina täysi tunti), mutta aivan loistavaa silti. No enivei, monen iskun liikerata on semmoinen, että olkapää tykkäsi jonkin ajan päästä melkoisen isoa kyttyrää. Ja yhden kerran kun onnistuin väsyneenä palauttamaan sivupotkun laiskasti ja nivuseni venäytin niin johan sekin perkule suivaantui sen jälkeen joka kerta. Se siitä tunnista :(
Toinen varsin mainio tunti oli balletone. Siinä ei ympäriinsä liikuskella juur metriä enempää, mutta jo 10 minuutin jälkeen alkaa olla ihan lämmin. Siinä sitten oli (apuva, enpä muista liikeen nimeä enää, mutta ihan se about alkuperusliike se on) semmoinen liike, mikä rupesi joskus salilla (kuntosellaisella) rikkomaani polvea rassaamaan. Siinä oli sitten sekin tunti.
Jäi toki vielä muitakin tunteja (mm. chi ball - aivan ihanaa ja rauhallista, lllllllove it), mutta kyllä nuo silti kyrsi jonkin verran >:(

Hups. Kylläpä jutut pomppaa asiasta toiseen ihan huomaamatta :)

Nyt taitaisi olla taukokin ohi. Tekemistä olisi, mutten tiedä, viitsinkö enää tänään tehdä juur mitään. Pyykkiä voisi pestä. Ja ehkä hiukan kortteja tehdä. Tosin tuo olkapää juimii kyllä sen verran, että eipä sillä juur mitään kummempaa tehdäkään. Höh.