Postauksia on riittänyt tänään - kiitos eilenkin jyllänneen migreenin. Tämä on päivän yhdeksäs (ja viimeinen, luulen). Huomennahan sitten alkaa päivittäinen joulukalenteripostaus + kaiken muun kivan esittely (aina kun semmoista postilootaan ilmestyy).

Tällaisia salaisuuksia pääsen huomenna kurkkimaan:

Punainen pitsi-ihanuus on Pienten ilojen kalenteri Kaisalta ;)
Sen vieressä kurkistelee ATC-kalenteri, jonka vaihdoin
Paperi40:n kanssa :)
Laatikot edessä ovat Hannalta Nuket-ryhmästä. Minijuttuja siis tiedossa täältä :)
Korin edessä on kaksi suloista askia Johannalta, jotka päätin ottaa "pahan päivän" luukuiksi ;)
Nätti pukki-aski on kiitos Maria H:lta kalenteriluukustani :)
Nauhallinen kiva aski on viimeisestä Toveri Marraskuun paketista Katilta :)

Kiitän toooosi isosti kaikkia nyt ja tässä ja kerralla. Jännittää kauheasti =]

Sitten vielä kommentti laittamistani luukuista. Olen tässä ehtinyt jo tovin funtsia ja hirvityksellä odotan luukkujeni paljastusta blogeissa :/ En tiedä, uskallanko joulukuussa kurkkia täällä laisinkaan.

Kun tämän blogin aloitin ja aktiivisemmin aloin jo pitkään kurkkailemissani blogeissa sitten kommentoimaan (ai kun tuo sana kuulostaa niin negatiiviselta) ja uskaltauduin juttuihin osallistua, alkoi juuri silloin blogeihin näitä kalenterijuttuja ilmaantua.
Niistähän sitten vallan innostuin ja onnistuin osallistumaankin jokuseen. Kovasti innolla luukkuja sitten väsäsin ja vauhdilla ne postitin. Taidoin kai uutena täällä näyttää jotain, huu nous?
Nyt vasta tässä myöhemmin on tullut mieleen, että ehkä olisi kannattanut malttaa jonkin aikaa ja paremmin tutustua kaikkiin. Toki silloinkin koetin tietysti mahdollisimman kivat luukut laittaa, mutta nyt myöhemmin laitettuna ne olisivat ehkä olleet hiukan erilaiset.
Hiukan siis pelottaa, että olenkohan innokkuudellani vain pettymyksiä tuottamassa luukkujen saajille. Olen siis todella kovasti hirmun pahoillani, jos näin tapahtuu. Ensi vuonna ehkä sitten osaan paremmin.

Muttamutta. Lopuksi totean kuitenkin, että ihanaa ja jännittävää kalenteriaikaa kaikille =D