Menin tässä jo vallan hämilleni kun kävin Millamin blogissa kurkkaamassa kuvaa hänelle lähettämästäni Tee-vaihdosta. Ei kuvat hämmentäneet, vaan se, kuinka kovasti Millam tykkäsi pussistani. Reagoin aina melko vahvasti kaikkeen ja tämmöinen aina hämmentää samalla kun ilahduttaa kovasti. Ihan tässä silmä kostuu :´)
Mulla on myös rasittava ongelma kaiken tekemäni (vaikken mitään osaakaan) suhteen: en usko, että se on tarpeeksi hyvä. Mihinkään. Kenellekään. Tosin siitä huolimatta niitä annan ja laitan eteenpäin (kun en parempaankaan pysty). Ehkä myös siitä johtuen olen sitten niin hämmästynyt, hämmentynyt ja erittäin hyvilläni, että joku onkin tykännyt siitä tekemästäni jutusta. Hyvin ärsyttävää.
Mutta se siitä, ei anneta sen vaivata. Ainakaan nyt ja tässä. Vaivailen sillä vaan itseäni taas kun tässä huomenna jotain puuhastelen.

Kuvia laitan ensi viikolla sitten samalla kun saan oman tee-juttuni. Tosin pitänee muuten käydä kuvat pihistämässä, taisi jäädä jälleen omat kuvaukset väliin :/

Ai niin, nyt muistan. Tässä toinen asia, mikä on tänään kovasti ilahduttanut (muuten on ollut ihan paska päivä): ihana yllärilähetys.

1014104.jpg

Tämän kaiken ihanan sain Kaisalta, joka on kaverini Pienten ilojen kalenterissa. Hänelle lähetin vähän aikaa sitten kiiltokuvia piristykseksi pahaan Blääh-oloon. Nyt sitten tämä ihana ihminen laittoi mulle kaikkea tämmöistä ihanaa. Taisi arvata, että täällä on ollut myös pahanlaatuinen Plääh jo jonkin aikaa.

Ei sovi myöskään unohtaa Raijalta tullutta EV13-postia tuossa alempana. Se oli myös yksi hieno piristys päivään. Eipä siis tämä paska päivä ihan paska ole ollutkaan :)

Taas tää kiittää ihan hassuna =)