Tässä vihdoin ensimmäisen puuhaamani vaihdon hienoja tuloksia:

992077.jpg

Okun kansio: Oku, Miko, minä x 2 (Sammacon lasten kortit katosivat matkalla :(  ), Kelju K., Anniina.
Mikon kansiossa järjestys sama (paitsi ensin Miko, sitten Oku).

992078.jpg

Tässä vielä poikien kaikki kortit (ensin Oku, sitten Miko):

992107.jpg

992105.jpg

Sammacolle lähtee postia ensi viikolla kalenteriluukkujen kera (jos osoitteen saan...).

Kovasti kiitetään kaikkia osallistujia ja toivotaan, että huolimatta ekan vaihdon kömmähdyksistä osallistujia löytyy pian uudelleen :)

Ai juu. Omia aiheita voi ehdotella, jos on jokin oma mieluinen aihe mielessä ;)

 

 

 

 

Ke 10.10. : Täällä yhä Sammacolta postia odotellaan...

Pe 5.10. : Anniinan kortit tulleet. Teknisistä ongelmista pääni sisällä (en hokannut Sammacolle osoitetta laittaa kuin vasta tänään...) johtuen menee palautus tiistai/keskiviikko - haitarille :/

Ti 2.10. : Kelju K.:n kortit tulleet. Yritin lisätä tiedon tuonne nimen perään, mutta tuli teknisiä onkelmia :)

La:      Vaihto täynnä!     Hienoa!!

Nyt kun on kaikki 6 taiteilijaa jo koossa, pidetään tuo pe 5.10. viimeisenä palautuspäivänä. Saan sitten heti ma 8.10. kortit takaisinpäin =)

Tämä alkupätkä lisätty pe alkuperäiseen (ke):

Aihe löytyi, se on POKÉMON. Ja kuten jo aiemmin (eli tuolla alempana) mainitsin, saavat kortit olla samanlaisia tai erilaisia. Ja jos tuo kuudes osallistuja löytyy nopsasti, nopeutetaan puuhaa viikolla (eli kortit silloin perillä viikon päästä pe 5.10.).


Olen tässä tänään vallan tiukkaa ajatustoimintaa harrastanut (huomenna on varmaan tiedossa mahtava migreeni siitä hyvästä) ja tässä ajatustyöskentelyni tulos: ATC-vaihto lapsille - ihan päikseen tai ryhmässä. Yritin etsiä, mutten ainakaan löytänyt, jos ja vaikka semmoisia olisikin juuri meneillään. Meitin pojat kun ihan mahettomasti innostuivat noista korteista ja tahtoisivat niitä vaihdella. Puuhasta menee maku hyvin äkkiä, jos täällä kolmistaan kortteja vaihdellaan :D

Olisiko innokkaita pikkutaiteilijoita?

Aiheen kyselen huomenna pojilta (kun unohtui tänään). Jotakin helppoa se varmaankin on, esim. lempieläin, -ruoka, - herkku, -harrastus, -piirroshahmo...
Aikaa ilmoittautua on pe 5.10. saakka. Kortit perillä viim. pe 12.10. Ja palautuskuoren kanssa sama systeemi kuin aikuisilla. Eli  mulle tulevaan kuoreen korttien kera omilla tiedoilla ja sopivalla postarimäärällä varustettu kuori.
Osallistujia (toivottavasti) 6 kpl (eli meitin pojat + 4). Jos löytyy kaikki ja nopsasti, nopeutetaan toimintaa, ettei tarvitse turhaan odotella yhtään pitempään kuin on tarvis. Meillä ainakin on tulenpalava kiirus saada vaihdella kortteja :)
Kortit voivat olla kaikki samanlaisia tai erilaisia, ihan miten kukin taiteilija parhaaksi taiteensa näkee.

1. Miko
2. Oskari
3. Sammacon Typy
4. Sammacon Poju
5. Kelju K.
6. Anniina

Jään innolla ja jännityksellä odottamaan!

Ai juu. Pojat ovat korttejaan tehneet Poke-korttien Energyihin (ainakin näin alkuun) ja ne ovat millin pienempiä kuin kai pitäisi eli 6,3 x 8,8 cm. Mahtaako tuo haitata? Itse kovasti innostuivat kun löysivät korteille kivaa käyttöä, niitä kun on kerääntynyt jonkin verran ja aika turhia ovat osa (kai) muuten.