...kun koskee... Ei mitään vakavaa, tästä kyllä selvitään. Kävin tänään hammaslaakärissä ja nyt kun puudutus hiljalleen on haihtunut, tulee tilalle semmoista tykyttävää tunnetta. Ei mitään valtaisan isoa, mutta koko ajan on pienestä tykytyksestä poskessa tietoinen.
Tällä kertaa ei onneksi kiskottu koko hammasta pois, nyt vain pieni uloke hiottiin (oli jo poskeen kaivertanut kivan pesäkolon) pois ja lohjennut kolonen paikattiin. En tiedä, mitä kaikkea mies vehkeineen suussani teki, mutta nyt en voi edes syödä. Heti kun avaan suuta 2 cm enemmän, sattuu oikealle puolelle ihan sikana. Sinne, missä leuat yhdistyvät (?!??). Mulla kun on tuota löysäleuan vikaa (muutenkin kuin puhuessa), joten se lonksui aika kivasti (?) taas siellä lääkärissä ja pari kertaa meinasi jäädä vallan auki.
Mutta kuten sanoin jo, kyllä tästä selvitään. Ja koska särky ei ole suurensuuri, jätän särkylääkkeet isompiin kipuhin.
Ja ihan mukava lääkäri oli, antoi uuden ajankin...

hammaslääkäri Matti Äyräpää

Nyt on vihdoin viimeisetkin joulukalenteriluukut pistetty matkavalmiiksi. Huomenna pääsevät matkaan. Olen vaan tainnut onnistua laittamaan jokaisen luukun matkaan ilman erillistä tervehdystä. Kivakiva.

Nyt eikun taas uusia korttihaasteita kohti. Kurkkailin jälleen useita blogeja, joissa on kortteja ja... höh. Taidan tarvita tehokurssin siihenkin puuhaan :(
Miten kummassa te immeiset saatte aikaan niiiin mahtavia kortteja?? Tässä aloittelija vallan masentuu... Koetin itselleni kertoa, että "monet ovat tehneet kortteja jo pitkään, heillä on ajan kanssa kerättyjä kuvia, leimasimia, muita koristeita, kokemusta, harjoitusta ym....", mutta ei se tunnu tehoavan. Veikkaan, että vaikka kuinka harjoittelen ja uutta sitäsuntätä saan, pysyy kortit saman näköisinä. Jotkut osaa, jotkut ei. Ja jokaisella on oma tapa ja tyyli. Mulla kun se on aika kuiva ja suoraviivainen, ei mun kortit tule ikinä näyttämään siltä, miltä niiden tahtoisin näyttävän. Byhyy....

Jep. Tässä mun annos päivän valitusta. Jo riittänee. Menen pesemään pyykkiä...