... ja Kettuemon (jatkoa edelliseen). Tämän paketin aiheena oli syksyinen Pakettivaihto. Ja katsokaa, mitä sieltä ilmestyi:

914547.jpg

Askartelupaperia ja -naruja, tuikkuja, teetä, herkkuja, heijastin... vaikka mitä! En muistanutkaan, että vadelmatee on niiiin hyvää (yksi pussi joutui oitis ryyppyuhriksi). Vaikka kaappi on pullollaan teetä (ma kun etsin yhtä tiettyä teetä, en saanut kaikkia enää mahtumaan kaappiin takaisin...), ei siellä vadelmateetä ollutkaan. Mansikkaa sun muuta kyllä löytyy. Mutta enivei, takaisin tärkeämpään.

Vaikka vielä on (melkein) aamu, ehtivät nuo kettukarkit jo jonnekin kadota :O Ne ovat suurta herkkuani (olleet aina), mutta aikoihin en ole niitä ostanut. Ja nyt ne katosivat (vaikka olen yksin kotona)! >:(
Suklaa pitänee piilottaa hyvin, että se on sitten jemmassa suurimpaan hätään (mikä iskee luultavasti viimeistään illalla).

Kynttilöitä (tuikut luetaan tietenkin myös kynttilöiksi) rakastan. Niitä on tuolla kaapissa varmaan... no, paljon... mutta koskaan niitä ei ole liikaa.
Heijastimen laitan varmaan laukkuuni, sen kanssa kun aina liikun. Tuo suklaan alla oleva naru - sitä on viimeksi joskus... joskus ollut enkä muista sen nimeä edes enää - näyttää siltä, että siitäkin joskus tulee jotain nukkikseen sopivaa.

Mutta nyt lopetan tämän keuhkoamisen ja totean lyhyesti ja ytimekkäästi: Kiiiiitos!!

Niin ja olihan paketissa mukana myös nämä:

914550.jpg

Anna hyvän kiertää. Ihanassa kuoressa kauniit kortit ja somat rintaneulakukat (joita löytyy tuolta ylempääkin). Kukille löytynee paikka niillekin jostain päin nukkislandiaa :)