Kivakiva. Muistin just, että viiden jälkeen meni Huudossa sulki yksi juttu, jonka olisin kovasti tahtonut :(  (huokaa tää harmissaan). Ja tossa tunti sitten muistin, että kuudelta olisi alkanut Japani-aiheinen luento. Kohta alkaa otsaa kolottaa kun olen näköjään ottanut tavakseni läpsäyttää itseäni otsaan kun muistan jotain (tärkeää?) unohtaneeni. Hieno tapa, suosittelen...

Tänään vihdoin aloitin nukkistavaroiden lajittelun. Hitasta puuhaa on. Varsinkin, jos istuskelee koneella tunnin ja sitten pari tavaraa laatikkoon laittaa ohi kulkiessaan. 

Mitään kovin rakentavaa kun en ole saanut aikaan tänäänkään, pistän tähän kuvan aloittamastani kesähuoneesta. Tai siis sen lattiasta. Alimmaisena on valkoinen paperiarkki, jonka väri- ja lyijykynällä väritin harmaaksi. En jaksanut pengata sopivan väristä paperia tai kartonkia enkä muita värejä. Sitten leikkasin harmaasta Tiimarin kuviopintaisesta paperista kiviä. Ne paikoilleen liimasin ja hiukan vielä värittelin. Ihan en ole tyytyväinen, mutta saas nähdä, teenkö niille sittenkään enää mitään. Tarpeeksi kun väriä lisäilen, menee vielä enemmän pieleen.