Nö niin. Nyt on (pitkällisen harkinnan jälkeen) osallistuttu taas uuteen juttuun - tämmöiseen. Ja tässä asiaan kuuluvat kuvat:

Ensimmäiset 9 mukia ovat kaikki jatkuvassa käytössä, pidän näistä kaikista. Näistä juon maustettua teetä. Juuri nyt ei erityistä suosikkimakua ole, kaappi on pullollaan kaikenlaisia makuja. On hedelmää, marjaa, eri maiden "tavallista" teetä. On mustaa, valkoista, vihreää. On yrtillä ja ilman, kofeiinilla ja ilman. On pussia, jauhetta ja haudutettavaa (= irtoteetä). On kiinalaista, japanilaista, intialaista ja muutakin.

Mukit ovat tutustuneet myös kaakaoon ja kuumaan mehuun. Tuon vihreäpohjaisen sain ukolta joskus - on kuulemma kuin mulle tehty :O

Näistä kupeista juon lähinnä vihreää ja valkoista teetä, joskus "tavallista" mustaa (kiinalaista tai japanilaista enimmäkseen). Silloin menee kannullinen ihan huomaamatta.

Tämä on kahvimukini. Tavallista kahvia en juo juuri koskaan; mielellään jotain maustekahvia. Suklainen on parasta :)

Tässä tämänhetkiset teekannuni. Ovat juuri sopivan kokoiset yhdelle (kun oikein innostun hörppimään). Isompiakin on jossain.

Teetä säilytin ennen kahdessa isossa metallirasiassa, mutta annoin ne äidilleni muuhun käyttöön. Nyt yksi kaappi on jotakuinkin puolillaan teetä; en ole löytänyt uutta sopivan kokoista ja -näköistä säilytysrasiaa.

Mikään tee-tietäjä en ole. Tietoni rajoittuvat siihen, että mistä teestä pidän ja mistä mukista sitä tykkään juoda. Luultavasti säilytän teeni väärin, valmistan sitä väärin ja ostan vääränlaista teetä. Mutta sou vot, itsehän teeni juon :)

Seuraavassa on jokunen uusi kokeiluni, mukana myös Mokosta ostettu kookoskahvi. Vihreä tee -jauheet on Tokyokanista ja Théhuoneesta Helsingistä. Iiihania kauppoja molemmat. Théhuoneesta löytyi myös mm. vihreä tee -kirsikkakarkkeja ja vihreä tee -suklaata.

Tämä pussi oli ihan pakko saada, on mielestäni melko kaunis. Seuraavaksi pitää varmaan ostaa toinen yhtä nätti pussi ;)  Tokyokanista tämäkin. Sitten kun on joskus aikaa, pitänee tutustua paremmin vihreän teen valmistamiseen ja japanilaiseen teeseremoniaan. Vielä ei ole sen aika.

Myös nämä iiiiiihanat vihreä tee -karkit (sokerittomia) ovat Tokyokanista. Näihin jää koukkuun. Suosittelen =)

Ja jos tykkäät wasabista, sieltä löytyy myös mainiota wasabi-jauhetta ja wasabiherneitä (tuommoisisssa suht samanlaisissa pusseissa kuin nuo namitkin). Nam!